Ασφαλείς πληροφορίες και εγγυήσεις

Ποιά είναι η StubHub;

Η StubHub είναι η μεγαλύτερη αγορά εισιτηρίων παγκοσμίως, με διαθέσιμα εισιτήρια για περισσότερες από 10 εκατομμύρια ζωντανές αθλητικές, μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις σε περισσότερες από 40 χώρες. Επιτρέπουμε στους οπαδούς να αγοράζουν και να πωλούν εισιτήρια όποτε και όπου κι αν βρίσκονται μέσα από την επιφάνεια εργασίας της ιστοσελίδας μας και των εφαρμογών για κινητά.

Αποτελώντας ιδιοκτησία του eBay, η StubHub δραστηριοποιείται στην αγορά εισιτηρίων από το 2000 και συνεχίζει να είναι ηγέτης μέχρι σήμερα λόγω καινοτομίας. Η δική μας καινοτόμος νοοτροπία οδήγησε εμάς στο να παρουσιάσουμε πριν απ'όλους την πρώτη εφαρμογή εκδόσεως εισιτηρίων, το πρώτο διαδραστικό εργαλείο χαρτογράφησης των καθισμάτων, την 360 μοιρών εικονική απεικόνιση της θέας στους χώρους διεξαγωγής εκδηλώσεων, και την τεχνολογία που βοηθάει τους οπαδούς να κερδίσουν τον ιδανικό συνδυασμό της καλύτερης τιμής εισιτηρίων με την πιο καλή θέση στα καθίσματα.

Η StubHub έχει αναπτύξει πάνω από 60 ισχυρές επιχειρηματικές συνεργασίες με τις ενώσεις MLB, NBA, NHL, MLS, NCAA, καθώς και με τις AEG και AXS Spectra Ticketing & Fan Engagement. Μετά και από την αγορά και συγχώνευση της Ticketbis τον Μάιο του 2016, η StubHub έχει πλέον επεκταθεί σε περισσότερες από 40 επιπλέον αγορές.

Γιατί υπάρχουν διαφορετικές τιμές;

Οι πωλητές δημοσιεύουν τα εισιτήριά τους στην ιστοσελίδα μας και επιλέγουν την τιμή που θεωρούν κατάλληλη.

Δεν έχουν όλα τα εισιτήρια την ίδια τιμή, καθώς κάθε πωλητής είναι ελεύθερος να καθορίζει την αξία των εισιτηρίων του, ακόμη και αν αυτή δεν ταιριάζει με το ποσό που δαπάνησε ο πωλητής για την αρχική αγορά του εισιτηρίου. Ως εκ τούτου, μπορείτε να βρείτε εισιτήρια φθηνότερα ή ακριβότερα από την αρχική τιμή.

Πώς προστατεύουμε τους αγοραστές;

Οι πωλητές λαμβάνουν την πληρωμή τους μόνο εφόσον ο αγοραστής παρακολουθήσει την εκδήλωση. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι το εισιτήριο είναι αυθεντικό και αντιστοιχεί στη θέση που έχει επιλέξει ο αγοραστής.

Επιπλέον, όλοι οι πωλητές είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, προκειμένου να διασφαλίζεται μια ασφαλής και γρήγορη συναλλαγή.

Πώς προστατεύουμε τους πωλητές;

Μετά από ένα καθορισμένο αριθμό ημερών μετά την εκδήλωση, ο πωλητής λαμβάνει μία εγγυημένη αυτόματη πληρωμή για τα πωληθέντα εισιτήρια.

Σε περίπτωση προβλημάτων σχετικά με τις πληρωμές των πωλητών, η StubHub διαχειρίζεται και αναλαμβάνει το κόστους, απαλλάσσοντας τους αγοραστές από την όποια ταλαιπωρία.

Έχετε εξυπηρέτηση πελατών;

Ναι, παρέχουμε υποστήριξη σε όλο τον κόσμο. Βασιζόμαστε σε δύο τοπικά γραφεία και εξατομικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε μεμονωμένης αγοράς.

Εξαιτίας αυτού, είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να βοηθήσουμε τους χρήστες στη δική τους γλώσσα και με ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις αγορές, τις πωλήσεις ή τις εκδηλώσεις. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ για τυχόν ερωτήσεις.

Παραλαβή του εισιτηρίου σας

Εγγυόμαστε ότι κάθε καταχωρημένο εισιτήριο θα φτάσει εγκαίρως για την εκδήλωση.

Μόλις επιβεβαιωθεί η αγορά, ο πωλητής στέλνει τα εισιτήρια στη διεύθυνση που παρέχεται από τον αγοραστή.

Για τις αγορές της τελευταίας στιγμής, τα εισιτήρια παραδίδονται στο χέρι σε περιοχές κοντά στο χώρο της εκδήλωσης ή το στάδιο. Αυτό γίνεται για να αποφευχθούν τυχόν απρόβλεπτα προβλήματα και να διασφαλίζεται ότι τα εισιτήρια παραδίδονται με ασφάλεια.

Πολλά από τα εισιτήρια είναι παρόμοια. Πώς μπορώ να ξέρω ποιο να επιλέξω;

Ακολουθούν μερικές προτάσεις για την επιλογή των εισιτηρίων σας:

Γιατί να αγοράσετε τα εισιτήριά σας στην StubHub;

Η Υπόσχεση της StubHub.

Ποια είναι η εγγύηση της FanProtectTM StubHub;

Η κάθε FanProtectTM παραγγελία είναι 100% εγγυημένη, η δε εξυπηρέτηση πελατών είναι πάντα δίπλα σας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι να κάτσετε στη θέση σας. Υποστηρίζουμε και εξυπηρετούμε την κάθε παραγγελία, ούτως ώστε να μπορείτε να αγοράζετε και να πουλάτε με απόλυτη σιγουρία και εμπιστοσύνη.

FanProtectTM για τους αγοραστές

FanProtectTM για πωλητές

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες web. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα σχετικά με Πολιτική cookies εδώ.