Φέρνουμε σε επαφή άτομα σε εμπειρίες γεγονότων που εμπνέουν

Ιδιοκτησία της eBay, το StubHub ανακάλυψε ξανά την αγορά εισιτηρίων το 2000 και συνεχίζει να την καθοδηγεί με καινοτομία. Τον Μάιο 2016, η Ticketbis ενώθηκε με τη StubHub, συνδέοντας αγοραστές και πωλητές από περισσότερες από 40 χώρες.

Περισσοτερα απο 300.000
πωλημενα εισιτηρια

Περισσοτερες απο 90.000 εκδηλωσεις

Ποια είναι η δράση μας;

Η StubHub φέρνει σε επαφή άτομα που θέλουν να πουλήσουν τα εισιτήριά τους για εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο με άτομα που θέλουν να τα αγοράσουν.

Μια ασφαλής και διαφανής πλατφόρμα

Εγγυόμαστε την ασφάλεια των συναλλαγών σας και την ικανοποίηση των πελατών, τόσο για τους αγοραστές, όσο και για τους πωλητές.


Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ STUBHUB

FanProtectTM Εγγύηση

Υποστηρίζουμε και εξυπηρετούμε την κάθε παραγγελία, ούτως ώστε να μπορείτε να πουλάτε και να αγοράζετε εισιτήρια στα σίγουρα και με 100% εμπιστοσύνη.

Πρόσβαση σε εκατομμύρια εκδηλώσεις παγκοσμίως

Η StubHub είναι η μεγαλύτερη αγορά εισιτηρίων στον κόσμο.

Ευκολία

Μιλάμε τη γλώσσα σας, χρησιμοποιούμε το νόμισμά σας. Ο ευκολότερος τρόπος αγοράς και πώλησης εισιτηρίων.

FanProtectTM Εγγύηση

Αγοράστε και πουλήστε εισιτήρια εύκολα και με ασφάλεια στη μεγαλύτερη αγορά εισιτηρίων στον κόσμο

Η κάθε παραγγελία είναι 100% εγγυημένη, η δε εξυπηρέτηση πελατών είναι πάντα δίπλα σας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι να κάτσετε στη θέση σας. Υποστηρίζουμε και εξυπηρετούμε την κάθε παραγγελία, ούτως ώστε να μπορείτε να αγοράζετε και να πουλάτε εισιτήρια με απόλυτη σιγουρία και εμπιστοσύνη.


Αγοράστε εισιτήρια στα σίγουρα και με εμπιστοσύνη

Αποκτήστε έγκυρα εισιτήρια για την οποιαδήποτε εκδήλωση.

Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, πάντα θα ανακαλύψουμε τον τρόπο να σας εξυπηρετήσουμε ώστε να βρούμε εισιτήρια αντικατάστασης. Εάν η εκδήλωση που θέλετε ακυρωθεί και δεν διεξαχθεί τελικά, θα λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων.


Πώληση εισιτηρίων με ασφάλεια και σιγουριά

Είναι δωρεάν και εύκολο για να καταγράψετε τα εισιτήριά σας.

JΑπλά ρυθμίστε την τιμή που εσείς θέλετε, την οποία μπορείτε να την προσαρμόσετε ανά πάσα στιγμή και, μόλις γίνει η πώληση, τα εισιτήριά σας θα παραδοθούν γρήγορα και χωρίς κανένα πρόβλημα, συνοδευόμενα από άμεση πληρωμή. Δεν χρειάζεται να επικοινωνείτε με τους αγοραστές, αυτό αφήστε το σε εμάς!

Μάθετε περισσότερα σχετικά στοιχεία FanProtectTM.


Γιατί υπάρχουν διαφορετικές τιμές;

Οι πωλητές καταχωρούν τα εισιτήριά τους στην ιστοσελίδα μας και ορίζουν την τιμή πώλησης που θεωρούν κατάλληλη.

Όλα τα εισιτήρια δεν κοστίζουν το ίδιο, γιατί κάθε πωλητής μπορεί να ορίσει ένα ποσό που πιθανώς δεν αντιστοιχεί στην αρχική τιμή του εισιτηρίου. Κατά συνέπεια, στην StubHub μπορείτε να βρείτε εισιτήρια που έχουν καταχωρηθεί με τιμή υψηλότερη ή χαμηλότερη της αρχικής τιμής του εισιτηρίου.


Πώς να επιλέξετε το καλύτερο εισιτήριο;

Οι πωλητές είναι υπεύθυνοι για την παρουσίαση των στοιχείων των εισιτηρίων, ιδίως για την ακριβή τοποθεσία.

Επιλέξτε τα εισιτήρια με τις περισσότερες πληροφορίες, όπως μπλοκ και σειρά. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το χάρτη για να βρείτε τη θέση σας.

Για εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις, μπορείτε να ζητήσετε να σάς αποσταλούν τα εισιτήρια στο κατάλυμά σας, όπως ένα ξενοδοχείο ή ένα διαμέρισμα.


Γιατί να αγοράσετε στην StubHub;

H μεγαλύτερη Αγορά εισιτηρίων παγκοσμίως

Στην StubHub θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από εισιτήρια για εκδηλώσεις που είναι sold out σε άλλες πλατφόρμες εισιτηρίων.

Μια παγκόσμια κοινότητα

Μπορείτε να αγοράσετε με άνεση στο δικό σας νόμισμα και γλώσσα εισιτήρια για εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Η StubHub έχει μια μεγάλη ομάδα σε περισσότερες από 40 χώρες, με άτομα πάντα πρόθυμα να σας βοηθήσουν να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.


Οι παγκόσμιοι συνεργάτες μας

Eurosport
Sonar
MLB
Northampton Saints
AEG
Anthony Joshua
NBA

Το StubHub διαθέτει περισσότερους από 200 συνεργάτες παγκοσμίως. Οι επιχειρηματικοί συνεργάτες μας περιλαμβάνουν περισσότερες από 130 ιδιοκτησίες σε πρωταθλήματα, αθλητικές ομάδες, φεστιβάλ και χώρους εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων των MLB, NBA και Sónar, καθώς και εταιρείες όπως οι AXS και Spectra Ticketing & Fan Engagement

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες web. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα σχετικά με Πολιτική cookies εδώ.